Silver Ranch Team ~ Manege & Trainingsstal Kracht


De Silver Ranch Manege & Trainingsstal kan alleen succesvol zijn door de kracht van hun team o.a. Gaby de Leeuw en Kelly de Leeuw. Je zult een aantal gezichten herkennen van wedstrijden en andere Westernsport activiteiten.  

Hieronder willen we ons even voorstellen, het Silver Ranch Team!


Gaby en Kelly ~ In the spotlight

Gaby en Kelly brengen we naar voren van het Silver Ranch Team. Deze twee dames, zussen, zijn opgegroeid met paarden en hebben van hun liefde voor paarden en de westernsport hun werk gemaakt. Beide zijn gecertificeerd en geven groepslessen, privéles, zorgen voor de training en bijtrainen van paarden en doen actief mee met wedstrijden.  Beide hebben al diverse titels op hun naam in de halter, pleasure, hunter under saddle en reining. Kelly is in 2009 Nederlands kampioen in de junior reining geworden en in 2009 en 2010 NQHA Maturity Champion Reining.

Gaby Laheij-de Leeuw ~ Instructrice, Begeleider, en Gezelligheidsbeest.
Gaby richt zich voornamelijk op de groeps- en privélessen, van de beginnende ruiter tot de gevorderde wedstrijdruiter. Ze is erg geliefd bij de jeugd en weet precies hun aandacht te houden en begeleiden. Ook voor de lessen gericht op specifieke onderdelen van de sport kunt u bij haar terecht, zij is een allround instuctrice.

Kelly de Leeuw ~ Trainer, Instructrice, Begeleider, Wedstrijd Kampioen en de Stille genieter.
Kelly richt zich voornamelijk op het trainen van zowel de eigen paarden als de paarden van klanten en de begeleiding van gevorderde ruiters. Ze is erg thuis in het zogenaamde grondwerk bij paarden. Haar oog is scherp voor de bewegingen van een paard en wat de oorzaken van een probleem met het paard kunnen zijn.


En dan de stille, maar net zo belangrijke krachten...


Theo de Leeuw ~ Vader & Cowboy in hart en ziel.

Inmiddels gepensioneerd maar nog steeds actief. Hij kan niet stil staan en je zal hem zien achter de bar, in de tuin bezig met een bosmaaier of bezig met het helpen trainen van de paarden. Zijn werk is zijn hobby en het beheersen van paarden, hun gezondheid en hoe je er mee om moet gaan is een onuitputtelijk bron voor zijn klanten.


Cathy de Leeuw ~ Moeder & Steun en toeverlaat

Cathy is de steun en toeverlaat van het team en houdt alles in het gereel. Ze regelt de financiële zaken van de ranch. Ze springt bij waar nodig en zorgt voor de verzorging van de paarden en het team. Tuinieren blijft haar hobby en dat zie je ook weer terug op het terrein. Ook zij staat altijd klaar voor klanten.

En de maaltijden die zij verzorgd zijn om jaloers op te zijn!  


Johnny Laheij ~ Duizendpoot

Johnny is een onmisbaar onderdeel van het Team. Hij zorgt voor de organisatie van wedstrijden, verzorging van de stallen, onderhoud van de faciliteiten en materialen en ondersteuning van alle activiteiten binnen de Silver Ranch. Hij staat altijd klaar voor de klanten en bezoekers met een bakje koffie en is nooit te beroerd om een rondleiding te geven.

Hij is makkelijk te herkennen: die met da petje.