Western Pensionstalling ~ Thuis


Pension Stalling & Veulenopvang
Binnen, Buiten, in-loop en weidegang

Naast advies, bewaking en dagelijks een verzorgde box, bieden wij gebruik van al onze faciliteiten en services. We geven u de keuze om gebruik te maken van de door ons geselecteerde dierenarts, hoefsmid, fysiotherapeut en uitgebreide services. Er is altijd iemand aanwezig om uw te assisteren. Paarden proberen we dagelijks buiten te zetten, natuurlijk afhankelijk van weer / seizoen in het weiland, paddocks of de binnenbakken.


Kosten en Opties

Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden bij de SR westernstal voor pensionstalling afhankelijk van de behoeftes van uw western paard en/of veulen. 

Pensionstalling mogelijkheden

  • Volwassen Merrie, Hengst, Ruin
     
  • Stalling veulen en moeder 
      
  • Stalling paard/pony voor een kortere periode 
    Bel voor de mogelijkheden en prijsopgaaf.

Download onze uitgebreide prijslijst.

Bel voor een vrijblijvende afspraak om onze Training Stal en Western Manege te komen bezichtigen en kennis te maken met ons team.

De koffie (en het SR Team) staat voor je klaar!


Een aantal begrippen voor Pension Paarden


 
24 uur bewaking

Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw paard(en) niet goed in de gaten wordt gehouden. Op de Silver Ranch is er 24 uur per dag iemand met kennis en ervaring aanwezig. 


Paarden dagelijks buiten stal

Beweging en buitenlucht vinden wij erg belangrijk! Wij doen er alles aan om de paarden iedere dag buiten te zetten en beweging te geven in een van onze ruime paddocks. Dit hoort bij jouw pensionstalling. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden!


Zeer schone stallen

Een schone stal is erg belangrijk voor je paard. Daarom besteden wij veel aandacht aan de verzorging van de stallen. Wij mesten 6 dagen in de week en op zondag wordt er opgestrooid. Stallen worden voorzien van voldoende vers stro. Een plezier voor jou en voor jou paard.


Voeren stipt op tijd

Onze paarden worden 4 maal per dag gevoerd op een strak schema waarvan 2 maal krachtvoer en 2 maal ruwvoer. Ze worden gevoerd met top kwaliteit krachtvoer en hoogwaardig hooi. Er wordt rekening gehouden met iedere paard en hun speciale behoeftes van hoeveelheden. Indien een paard een voedingssupplement of speciale dieet nodig heeft, wordt dit in overleg met de klant meegenomen in het voerschema. Het SR team zal met je communiceren als jou paard 'iets extra's' nodig heeft.


Gebruik van alle faciliteiten

Onze western trainingsstal en manege biedt een uitgebreid aantal faciliteiten voor onze klanten. Alles wat je nodig hebt om je paard te trainen en er van te genieten.

Klik hier om meer te lezen over beschikbaar faciliteiten